Eidsvoll Sykkkelklubb

Sponsorer

Trento
 
Trento skal med sine sosiale aktiviteter øke livsgleden! Trento skal være et attraktivt sted å tilbringe fritiden. Våre treningssentre skal ha lokal forankring og tilby aktiviteter og helsetilbud for alle.
 
K. Bull AS
 
K. Bull AS sitt tjenestetilbud omfatter mobilkraner, kranbiler og kranbiltjenester. Firmaet har fire avdelinger i østlandsområdet – Oslo, Drammen, Moss og Horten.
 
 
Eidsvoll Hus og Garasje
 
 
 
Eidsvoll Hus og Garasje er et lokalt snekkerfirma som påtar seg flere prosjekter som oppsett av nye hus, utbygging og renovering samt oppsett av garasje. Ta kontakt med Henning Weaas dersom du har et prosjekt på gang. Henning treffes på tlf 977 91 744, eller på epost: henningweaas@yahoo.no
 
BMC Norway
 
BMC konsernets primære forretningsområde er produksjon og salg av byggevarer til det skandinaviske marked. Selskapet har i tillegg til egen produksjon, satset på et langvarig samarbeide med en lang rekke kvalitetsprodusenter på det europeiske marked.
 

 Ole M. Almeli AS
 
 
OMA A/S har autorisasjon for alt innen vei- og grunnarbeider. OMA-gruppen har totalt ca. 50 ansatte, og en omsetning på 80-100 mill.
 
Klikk her for å gå til hjemmesiden
Sparebank 1
 
Bank 1 Oslo Akershus opererer under markedsnavnet SpareBank 1 Oslo Akershus. De viktigste kundegruppene for banken er personmarkedet, små og mellomstore bedrifter, samt organisasjonsmarkedet - primært fagbevegelsen.
 
Amfi Eidsvoll
 
AMFI Eidsvoll er et flott og moderne kjøpesenter med med over 50 butikker og serveringssteder. Vi har også et eget helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fotterapaut og tanntekniker. Senteret åpnet våren 2014.
Det er enkelt å orientere seg i senteret og godt fremkommelig.Vi har mange parkeringsplasser rett utenfor begge sider av senteret.
 
 

Din Sikkerhetspartner AS
 
Din SikkerhetsPartner AS er et konsulent- og rådgivingsselskap som på oppdrag gjennomfører sikkerhetstiltak på næringseiendommer.
Alle tjenester resulterer i merverdi for bedriftens kunder, enten ved å redusere unødvendige høye sikkerhetskostnader uten at sikkerhetsnivået på eiendommen reduseres. 
Følgende tjenester gjennomføres, Sikkerhetsrevisjon – Tilbudskonkurranse – Security Management – Sikkerhetskoordinator
 
Selskapet er og forhandler av førstehjelpsprodukter og digitale beredskapsplaner 
 
 
 
DekkTeam
DekkTeam har styrket sin posisjon i markedet! I dag har DekkTeam i alt 14 heleide forhandlere, samt 32 DekkTeam-Partnere som skal sørge for en enhetlig profil med faglig dyktige medarbeidere. 

Klikk her for å gå til DekkTeam avdeling Eidsvoll

Cubus er en av Nordens største klesskjeder med trendy design og god kvalitet til fornuftige priser til barn, dame og herre.

Klikk her for å gå til hjemmesiden

 
Dine økonomer
Dine økonomer har 13 medarbeidere som har bred erfaring og formell kompetanse innen økonomi og ledelse fra forskjellige selskaper og bransjer. Dine økonomer er et frittstående selskap og velger hensiktsmessige systemer og løsninger til en hver tid, og bygger nettverk av fagkompetanse.

Klikk her for å gå til hjemmesiden
Akershus Utleie
 
Akershus Utleie AS sin utleiepark består av ca 2500 maskiner/utstyrsenheter.
 
Reklame-Huset AS
 
Reklame-huset AS har en bedriftshistorie tilbake til oppstarten i 1982.
Vi er et autorisert firma og har blitt Gaselle bedrift i de 3 siste årene.
Det viser at vi tar kundene alvorlig og har alle papirer og økonomi i orden.
Det gjør at vi kan være fleksible, med vår egen produksjon i eget hus og mange varer og tjenester inne reklameaspektet. Vår filosofi er å være det firmaet som skal kunne levere det deg du ønsker.
Lyst å besøke vår digitale verden så besøk oss gjerne på våre hjemmesider eller på facebook/Instagram der vi legger ut masse flott som våre kunder har bestilt. 
Velkommen gjerne som kunde!!
  
 Google Translate
select