Eidsvoll Sykkkelklubb
Hotellovernatting Trondheim DSSP 2019  Hotellovernatting Trondheim DSSP 2019
Publisert: 08.03.2019
Vi kjører det samme som tidligere år med Scandic Lerkendal. Hver enkelt tar direkte kontakt og bestiller overnatting på enkeltrom eller dobbeltrom. Middagsbuffe på fredag kommer i tillegg.

Rommene betales ved innsjekk kr 990,- for enkeltrom og 1090,- for dobbeltrom. Sportsbuffeten på kr 250,- per person betales i restauranten ved ankomst til middag fredag kveld. Klokkeslett kommer vi tilbake til.
 
 
For å bestille rom kontakter dere resepsjonen direkte på epost: 
lerkendal@scandichotels.com , ringer på telefon 21 61 51 01 eller bestiller via nettsidene https://www.scandichotels.no/lerkendal
 
 
Oppgi kode BEID210619 for å få avtalt pris. Eidsvoll Sykkelklubb ligger i systemet som gruppenavn.
Hver enkelt har selv ansvar for å bestille rom. Frist for å bestille rom til avtalepris er 1. mai 2019. Det er reservert 50 rom, en miks av enkle og doble, og etter denne datoen slippes de resterende rommene. Det vil si at etter 1. mai er det ingen garanti for at det er ledige rom eller at du får det til prisen som er avtalt.
Vi ønsker veldig gjerne at hele laget og følgepersonell bor her, veldig mye enklere for logistikken. Overnatting av følgepersonell betales av ESK. Ressursgruppene bestiller og ber om refusjon i etterkant. 
 
Bestill i dag, alt som er gjort er gjort!

Ta kontakt om spørsmål.

Mvh
Britt T. Lund
for Trondheimsgruppene i ESK
britt_lund@live.no eller tlf 415 06 596 
 
 
 
Google Translate
select