Eidsvoll Sykkkelklubb

Innkalling til årsmøte i Eidsvoll Sykkelklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Eidsvoll Sykkelklubb. Årsmøtet avholdes den 27. februar kl. 18:30 på Best Western Letohallen Hotel.
Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 13. februar til info@eidsvollsykkelklubb.org

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet her på hjemmesiden eller klubbens facebookside.
For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og
ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.
Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
Styret
Sommeravslutning 22. juni!  Sommeravslutning 22. juni!
Publisert: 19.06.2017
Eidsvoll Sykkelklubb ønsker absolutt alle medlemmer velkommen til en real sommeravslutning i terrengsykkelparken på Eidsvoll Verk. 
 
Eidsvoll Terrengsykkelpark - Torsdag 22. juni kl. 18.00 - 21.00 
 

Nå som Styrkeprøven er unnagjort er det sikkert også mange landeveissyklister som har lyst til å lufte terrengsykkelen. Da er i så fall denne kvelden helt perfekt. Da treffer du nemlig mange likesinnede som du kan snakke sykkel med. Kanskje man også kan løse en verdensproblem eller to mens grillen fyres opp?

Kvelden dere skal sette av er torsdag 22. juni, og det hele sparkes/sykles i gang kl. 18.00. Vi regner med å holde på til ca. kl. 21.00, og i løpet av disse tre timene vil det bli satt av tid til sykling i det flotte terrengparken, og ikke minst blir det grilling og sosialt samvær. 
 
Vi sørger for fyr på grillen, serverer grillmat, gode kaker samt noe å lese seg med. Har du lyst til å ta med noe eget å grille må du gjerne gjøre det.

Så la oss alle gjøre et forsøk på å teppelegge Staviåsen og terrengparken med gulkledde denne kvelden. Torsdag 22. juni er altså datoen, og klokkeslettet er 18.00 - 21.00.

Velkommen!
 
 
 
Google Translate
select