Eidsvoll Sykkkelklubb
36 syklet sesongen siste klubbritt  36 syklet sesongen siste klubbritt
Publisert: 22.08.2013
Mandag 19. august ble sesongens siste klubbritt arrangert ved Mogreina skole. Været viste seg fra sin beste side, men strålende sol og god temperatur. Det var noe vind, men den fikk man i ryggen på det mest vindutsatte partiet i traseen.
 
De var 36 ryttere til start og de aller yngste syklet en runde i den 9 km lange rundløypen. Juniorene syklet to runder mens seniorene syklet tre runder, dvs. 27 km.
 
Løypetraseen var for øvrig både tøff og utfordrende, og det ble etter hvert mye ”vann mellom båtene”. Særlig var bakken opp fra Risebro til Mogreina skole en tøff utforing for mange.
 
Matter raskest
Aller raskest under mandags klubbritt var junioren Erich Matter. Unggutten slang seg med i seniorklassen som syklet tre runder, og Matter kom inn på tiden 45.57. Han var med det fire sekunder foran Erik Holt og fem sekunder foran Espen Østvang.
 
Av de som syklet to runder var 15-åringen Even Skeide først i mål. Skeide brukte 34.03 og var klart foran Sigurd Skatvedt som fikk sluttiden 34.12. 13 år gamle Robin Johnsen ble for øvrig nummer tre med 34.18.
 
En runde var som sagt 9 km (tøffe sådanne) og blant de yngste var det Christine Isaksen som var raskest. 13 år gamle Isaksen kom i mål på 19.45, og var kun tre sekunder foran duoen Nicolay Gunntvedt og Benjamin Nyrud – som begge er 10 år.
 
 
Google Translate
select